ویزای انگلستان | انواع، هزینه و مدارک لازم

ایرانیان می‌توانند برای درخواست صدور ویزای انگلستان به مرکز ویزا و مهاجرت انگلستان (VAC) واقع در شهر تهران مراجعه کنند. اگر قادر به رزرو وقت در این مرکز نیستید، می‌توانید برای ثبت درخواست ویزای انگلستان به کشور دیگری سفر کنید. اینکه در کدام کشور می‌توانید برای صدور ویزا اقدام کنید، به نوع ویزای موردنظرتان بستگی دارد. در این مطلب اطلاعات مهم و ضروری برای دریافت ویزای انگلستان را گردآوری کرده‌ایم.

ویزای انگلستان

ویزای بازدید برای اتباع ایران

می‌توانید در هر کدام‌یک از مراکز درخواست ویزای انگلستان در جهان، درخواست خود برای اخذ ویزای بازدید را ثبت کنید که مراکز درخواست ویزا واقع در تهران، ترکیه و امارات را نیز شامل می‌شوند.

انواع دیگر ویزا برای اتباع و ساکنین ایران

برای ثبت درخواست خود به‌منظور اخذ انواع دیگر ویزای انگلستان، می‌توانید به مراکز درخواست ویزا واقع در تهران، ترکیه و امارات مراجعه کنید.

اطلاعات مهم

وقتِ ملاقات درخواست ویزا در تهران به‌صورت هفتگی منتشر می‌شود. اگر نتوانستید در مرکز درخواست ویزا در تهران وقت ملاقات رزرو کنید، گزینه‌های زیر پیش روی شما هستند:

  • درخواست خود را ذخیره کرده و دوباره در آینده بررسی کنید تا متوجه شوید که آیا زمانی برای ملاقات شما آزاد شده است یا نه. همچنین انتشار وقت ملاقات جدید را بررسی کنید. درخواست ویزای شما تا ۲۵۰ روز قابلیت ذخیره شدن را دارد.
  • وقت ملاقاتی را در مرکز درخواست ویزا در شهر ابوظبی یا دبی رزرو کنید. برای تغییر محل ثبت درخواست نیازی به تکمیل کردن فُرم جدید ندارید.
  • به مرحلۀ اولِ فرآیند تکمیل فُرم درخواست بازگشته و محل متفاوتی را انتخاب کنید. هنگام انتخاب محل موردنظرتان، این نکته را به یاد داشته باشید که می‌توانید درخواست ویزای بازدید را در هر نقطه‌ای از جهان به ثبت برسانید، اما اگر نوع دیگری از ویزا مدنظرتان است، فقط باید در ایران، ترکیه یا امارت اقدام کنید.

اگر وقت ملاقاتی را در مرکز درخواست ویزای تهران رزرو کرده‌اید، باید قبل از مراجعه به مرکز، در وب‌سایت VFS ثبت‌نام کنید. در صورت عدم ثبت‌نام در این وب‌سایت، وقت ملاقاتتان با تأخیر مواجه خواهد شد.

اگر وقت ملاقاتی را در مرکز درخواست ویزای ترکیه رزرو کرده‌اید، باید در وب‌سایت Teleperformance ثبت‌نام کنید. به یاد داشته باشید که استفاده از مراکز درخواست ویزا در شهرهای آدانا و آنتالیا با هزینه همراه است. این هزینه در فرآیند پرداخت، به هزینۀ ویزا اضافه می‌گردد.

مدارک موردنیاز برای درخواست ویزای انگلستان

ویزای انگلستان نیازمندی‌های استانداردی دارد که تمام درخواست‌دهندگان باید آن‌ها را فراهم کنند. این نیازمندی‌ها به نوع ویزا و ملیتِ درخواست‌دهنده بستگی دارند.

مدارکی که تمام درخواست‌کنندگان باید ارائه کنند:

  • فُرم تکمیل‌شدۀ درخواست ویزا
  • عکس(های) جدید
  • پاسپورت معتبر
  • برنامۀ سفر با جزییات
  • سندِ پرداخت هزینه‌های درخواست ویزا
  • اطلاعات زیستسنجانه (بیومتریک) – این مورد تنها زمانی نیاز است که شخص ویزا را برای مدت‌زمان بیشتر از شش ماه بخواهد. اثرانگشت‌ها و عکس‌ها باید به‌عنوان بخشی از فرآیند درخواست در مرکز درخواستِ معتبر ارائه گردند.

*علاوه بر موارد بالا، ممکن است نیاز باشد تا مدارک بیشتری را ارائه دهید.

انواع ویزای انگلستان

افراد گوناگون دلایل مختلفی برای اخذ ویزای انگلستان دارند. به همین دلیل است که کشور انگلستان سیستم ویزای سازمان‌یافته‌ای را بر اساس هدف بازدیدکنندگان فراهم کرده است که انواع مختلفی از ویزا را شامل می‌شود.

انواع ویزای انگلستان عبارت‌اند از:

  • ویزای کار
  • ویزای تجاری
  • ویزای تحصیل
  • ویزای بازدید
  • ویزای خانواده
  • ویزای استقرار
  • ویزای ترانزیت

ویزای بازدید (گردشگری و اقامت کوتاه‌مدت)

انگلستان از مقاصد بسیار محبوب گردشگری است. ویزای بازدید یا بازدیدکننده برای اقامت‌های کوتاه‌مدت، گردشگری و هدف‌های مشابه صادر می‌گردد. خیلی کم پیش می‌آید که مقامات انگلستان برای دوره‌های طولانی‌مدت و بیشتر از شش ماه ویزای گردشگری صادر کنند. به کار مشغول شدن اتباع خارجی در داخل انگلستان از طریق این نوع ویزا و همچنین بسیاری دیگر از انواع ویزا، ممنوع است. قوانین مربوط به سفرهای کوتاه‌مدت نیز شرایط مشابهی دارند.

دسته‌بندی‌ها:

  • ویزای بازدیدکنندۀ ازدواج (برای ازدواج در داخل خلکِ انگلستان)
  • ویزای والدین فرزندِ محصل (رده ۴)
  • ویزای اشتغال دارای مجوز
  • ویزای تحصیلِ کوتاه‌مدت
  • ویزای بازدیدکنندۀ انگلستان
  • ویزا برای گروه گردشگرِ چینی

ویزای خانواده

ویزای خانواده برای ملاقات با اعضای خانواده که در انگلستان اقامت دارند صادر می‌شود. این نوع ویزا برای افرادی در نظر گرفته شده است که اعضای خانواده‌شان در داخل انگلستان زندگی می‌کنند و به کار مشغول هستند، و این افراد می‌خواهند بیش از شش ماه به‌طور تحت تکفل در کنار ایشان زندگی کنند. افراد تحت تکفل می‌توانند همسر، شریک زندگی، نامزد، فرزندان، والدین و سایر اعضای خانواده را شامل شوند.

دسته‌بندی‌ها:

  • ویزای همسر
  • ویزای والدین
  • ویزای فرزند

هزینه ویزای انگلستان

هزینۀ درخواست ویزای انگلستان به نوع ویزای موردنیاز شخص بستگی دارد. هزینه‌های ویزا از ۹۳ پوند برای ویزای بازدید با اعتبار ۹ ماهه، تا ۳۲۵۰ پوند برای ویزای استقرار به‌عنوان فرد تحت تکفل را شامل می‌شوند.

جدول هزینه‌های ثبتِ درخواست ویزا در خارج از کشور انگلستان:

*تمام هزینه‌ها بر اساس پوند انگلستان (£) هستند.

دسته‌بندی هزینه           هزینه

ویزای بازدید – کمتر از ۶ ماه: ۹۳

ویزای بازدید – کمتر از ۲ سال :۳۵۰

ویزای بازدید – کمتر از ۵ سال: ۶۳۶

ویزای بازدید – کمتر از ۱۰ سال: ۷۹۸

بازدید دانشگاهی – بیش از ۶ ماه، اما کمتر از ۱۲ ماه: ۱۸۶

ویزای درمان پزشکی خصوصی – بیش از ۶ ماه، اما کمتر از ۱۱ ماه: ۱۸۶

ویزای تحصیل کوتاه‌مدت (تا ۶ ماه): ۹۷

ویزای تحصیل کوتاه‌مدت برای کودک (تا ۶ ماه): ۹۷

تحصیل کوتاه‌مدت برای مطالعۀ زبان انگلیسی برای بیش از ۶ ماه، اما کمتر از ۱۱ ماه: ۱۸۶

استقرار: ۱۵۲۳

استقرار – تحت تکفل خویشاوند: ۳۲۵۰

استقرار – تحت تکفل پناهنده: ۳۸۸

ترک نامعین برای ورود به انگلستان به‌عنوان عضو وابستۀ نیروهای مسلح تحت نظارت: Appendix Armed Forces to the Immigration Rules     2389

ویزای ترانزیت – ترانزیت هوایی مستقیم: ۳۵

ویزای ترانزیت – ترانزیت زمینی: ۶۴

ویزا به‌منظور ملحق شدن به کارکنان یک کشتی یا هواپیما: ۶۴

نمایندۀ یک کسب‌وکار خارجی: ۶۱۰

ویزای تک ورودی برای جایگزین کردن مجوز اقامتِ زیستسنجانه (BRP): 154

نوع دیگر ویزا: ۵۱۶

معافیت ویزای الکترونیک: ۱۵

گواهی استحقاق (حق اقامت): ۳۸۸

انتقال شرایط ویزا به پاسپورت جدید: ۱۵۴

دریافت، آماده‌سازی و ارسال مدارک: ۱۴۱

منابع:

نوشته شده در ۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ توسط سیروگشت با موضوع راهنمای سفر
تبلیغات چپ